Hoppa till sidans innehåll

Medlemsrapportering


SKF hämtar inför varje årsrapportering upp era uppgifter automatiskt via medlemsregistret i IdrottOnline. Kom ihåg följande datum:

  • Senast 31 oktober ska rapporteringen vara klar

  • Under november hämtar kansliet uppgifter. Senast 30 november får föreningen underlag från förbundet för medlemsavgift

  • Senast 31 december ska medlemsavgifterna vara betalda

Medlemsrapportering Svenska Karateförbundet består av alla dess medlemmar, dvs. föreningarna. Vi tillsammans skapar våra förutsättningar. Det är därför av yttersta vikt att förbundet har möjlighet att föra statistik över våra medlemmar. Denna statistik ligger nämligen till grund för de ekonomiska anslag som staten fördelar ut till vår verksamhet, i form av medel till LOK-stöd, Idrottslyft, SF-stöd, övrig budget till vår verksamhet och andra typer av fördelar. Ju fler vi kan visa att vi är, desto starkare blir vi.

I och med detta har även ni som förening inom förbundet ett ansvar att registrera era medlemmar så att vi har en rättvisande statistik. Denna registrering gör ni via funktionen medlemsregistrering i IdrottOnline. Därifrån hämtar vi sen automatiskt de siffror som ligger till grund för föreningens årsavgift till förbundet samt till de ekonomiska anslagen från staten enligt ovan. Registret ska vara uppdaterat före den 31:e oktober, då siffrorna hämtas. Samtliga som varit medlemmar i föreningen någon gång under 2018 ska rapporteras.
Nedan finns en lathund för hur ni rapporterar era medlemmar i IdrottOnline.

Lathund för medlemsregistret i IdrottOnline >> 


IdrottOnline

Som medlem hos oss får ni tillgång till IdrottOnline. Detta verktyg är särskilt skapat för idrottsrörelsen, drivs av RF och är till för att skapa en enkel och enhetlig administration mellan er som förening till oss som förbund och slutligen till RF. Vi rekommenderar starkt att ni utser en IdrottOnline-administratör i klubben som har huvudansvaret för detta.

Genom IdrottOnline kan ni sätta upp en hemsida, administrera era medlemmar, skapa kontaktgrupper med mera. En IdrottOnline-sida är nödvändig för att kunna medlemsrapportera till SKF & RF, söka LOK-stöd och Idrottslyft. Om ni inte redan startat upp kan ni hitta manualer, få vägledning och hjälp via www.idrottonline.se.


Rösträtt

Som förening är ni del av en demokratisk process och kan påverka förbundets verksamhet genom att delta på årsstämman. Rösträtt till stämman får föreningen genom att uppdatera sin medlemsregistrering på IdrottOnline och betala sin medlemsavgift till förbundet senast den 31 december. Mer information om detta: Stadgar SKF (reviderade 2018)


Har ni frågor eller funderingar så hjälper kansliet gärna till. 
Ansvarig kontaktperson är Elisabeth Nyman som du når på tel: 
08-597 604 93 el. via mail: This is a mailto link

 

 

Att medlemsrapportera och betala motsvarande medlemsavgift är en del av föreningens ansvar för att kunna dra nytta av förmåner och rättigheter. I stadgarna kan ni läsa vad dessa innebär.
Uppdaterad: 11 OKT 2017 10:17

Gilla oss på Facebook!

  

    
    vaccinera

Antidoping

  

 

 

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Arenavägen 55,7 tr
121 77 Johanneshov

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link