Hoppa till sidans innehåll

Medlemsrapportering


Svenska karateförbundet består av alla dess medlemmar, dvs föreningarna. Styrelse och kansli är bara rodret så att säga, men det är tillsammans vi skapar våra förutsättningar. Därför är det ytterst viktigt att vi kan föra statistik över våra medlemmar.  

Statistik över antal medlemmar ligger nämligen till grund för de ekonomiska anslag som staten fördelar ut till vår verksamhet, såsom hur mycket som finns i att söka i LOK stöd, Idrottslyft, budget till verksamhet och andra typer av fördelar. Ju fler vi kan visa att vi är, desto starkare blir vi. Pga av detta har ni som förening ett ansvar att registrera era medlemmar i föreningen, vilket ni gör via funktionen medlemsregistrering i IdrottOnline. Därifrån hämtar vi sen automatiskt de siffror som ligger till grund för ovan nämnda ämnen. 
 

Medlemsrapportering: 

  • Senast 31 oktober ska föreningens medlemsregister på IdrottOnline vara uppdaterat.
  • Under november månad kommer kansliet att inhämta information och betalningsunderlag för medlemsavgift att skickas ut till våra föreningar.
  • Senast 31 december ska föreningen medlemsavgift för nästkommande år vara betald. Avgiften är oförändrat från tidigare år, 71 kr per medlem, varav 21 kr utgör försäkringspremie hos Folksam.
  • Under januari månad sker den slutliga redovisningen på kansliet.

Obs! Under perioden 1 /11 och 31/1 ber vi er vänligast att inte justera i era register, då detta kan påverka redovisningen. 

Har ni frågor eller funderingar så hjälper kansliet gärna till.
Ansvarig kontaktperson är Elisabeth Nyman som du når på tel:
08-597 604 93 el. via mail: This is a mailto link

Lathund för medlemsregistret i IdrottOnline >> 

Att medlemsrapportera och betala motsvarande medlemsavgift är en del av föreningens ansvar för att kunna dra nytta av förmåner och rättigheter. I stadgarna kan ni läsa vad dessa innebär.
Uppdaterad: 2016-11-08 12:49

Gilla oss på Facebook!

 

  rig_2_COLOR

 

  

 

Antidoping

 

vaccinera

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Arenavägen 55,7 tr
121 77 Johanneshov

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link